Verkoop

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf, die u kan helpen bij het vinden van de juiste audio installatie die bij u past? 
Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij verkopen meerdere gerenommeerde pro audio merken aan zowel bedrijven als particulieren.

Dave Audio Service is officiële dealer van Stage Accompany, wij kunnen naast nieuwe en gebruikte audio apparatuur van dit merk ook onderdelen/spareparts leveren tegen een scherp tarief.

Maar heeft u interesse in een ander merk kunnen wij naast Stage Accompany meerdere gerenommeerde merken aanbieden, uiteraard bieden we ook deze merken tegen een scherp tarief.  

Wij willen graag aan de wensen van de klant voldoen en daarom vinden wij prijs/kwaliteitsverhouding zeer belangrijk.

Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op. Wij adviseren u vakkundig en denken graag met u mee voor passende oplossingen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

De merken die Dave Audio Service levert:

  • Stage Accompany  (high-end professional audio) 
  • Audac                     (professional audio en 100 volt installaties)
  • JB systems             (professional audio voor de kleinere portemonee)
  • Bosch                     (100 volt installaties en toebehoren)

Heeft u interesse in een ander merk? Vraag naar de mogelijkheden.

Wij bieden ook geregeld occasions aan. Al deze apparatuur is uitgebreid door ons gecontroleerd en geserviced. In sommige gevallen is het apparaat zelfs volledig gerestaureerd, dus bijvoorbeeld compleet overgespoten en voorzien van zeer veel nieuwe onderdelen. Bij deze apparatuur lijkt het alsof die zo van de productieband is afgerold! 
Als vanzelfsprekend ontvangt u garantie op al onze occasions!